APUNTS D'UN CAIAQUISTA DE MAR

La present pàgina només pretén ser un recull de les sortides que faig amb el caiac i utilitzar-lo com historial per guardar-les.


Començo la primera en els límits fronterers de França i Catalunya.

La cova de LA FORADADA, aquí podem trobar una fita fronterera el més a prop del mar, de fet el forat de una banda és França i l'altre Catalunya.

Pocs metres direcció Portbou trobem el que podem dir platja de les FRESSES, de grava i còdols. 
MIRANT LA PREVISIÓ per al 231215


La fotografia següent d'aquesta pàgina, miro la força del vent, ens mostra aqui un vent de component nord de fueza 5 Km.En aquesta altra l'altura de les ones, podem veure 0,5 disminuint a 0,3 Mt.En aquesta altra el conjunt.Al final el projecte de la sortida que intentaré fer.

Sortida matinal 231215
S'ha mantingut la previsió.

El riuet de Sant. Marti d'empuries és el lloc escollit per sortir i agafar direcció l'Escala per arribar a Riells platja després del poble de l'Escala. Al fons St. Marti d'Empúries.La platja de la Creu amb els seus avaradors tradicionals de les barques, platja de grave i roques. Les coves.
I les seves formacions rocoses com aquest de la platja del Portitxol.

230116
Sortida especial d'aquest cap de setmana des de cala Montjoi a cala Joncols, acompanyat del meu gran amic Agustì Jimenez.El dia escollit no podia ser millor de mar plana amb molt poc vent de Sud, sol entre núvols, un dia per gaudir.

300116
Avui sortida de Port de la Selva, de la platja del Pas, agafant direcció Cap de Creus i a mitat de camí El Golfet un racó paradisíac amb tres platgetes d'encant.

La meteo era de poc vent de Sud i mar plana, el sol entre núvols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada